Grondwerken

Wij pakken uw grondwerken grondig aan, en dat in alle mogelijke omstandigheden. Wij beschikken over alle professionele materialen en ervaren personeel om alle grondwerken tot een goed einde te brengen. Het afvalmateriaal voeren wij voor u af. Zo hoeft u zich nergens zorgen om te maken.

Enkele van onze specialiteiten:

Funderingen uitgraven

Funderingen vormen de basis voor elk gebouw,  maar ook voor wegen en spoorwegen. Funderingen zijn essentieel om te zorgen voor draagkracht en stabiliteit. Grondwerken Veno zorgt voor het uitgraven van alle soorten funderingen.

Uitgraven bouwputten

Wij graven bouwputten uit voor kelders, funderingen, tunnels en riolering. Dankzij hun ruime ervaring en onze aangepaste graafmachines, kunnen onze kraanmannen deze werken vlot en correct uitvoeren, of het nu gaat om kleine of grote bouwputten.

Grachten en vijvers

Droomt u van een vijver in de tuin? Grondwerken Veno graaft vijvers en grachten. Daarnaast zorgen we ook voor het ruimen ervan.

Terreinen nivelleren 

Het nivelleren van gronden is van essentieel belang bij alle bouwprojecten, of het nu gaat om industieterreinen, sportvelden of wegen. Grondwerken Veno zorgt dat uw gronden tot op de graad goed liggen, in de vorm die u wenst. Wij gaan hierbij zorgvuldig te werk en garanderen een vakkundig geprofileerd en goed verdicht oppervlak.

Wilt u graag een gratis offerte? Of heeft u misschien nog vragen? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder. 

Back to Top