Klinkerwerken

Grondwerken Veno - Kasterlee - KlinkerwerkenGrondwerken Veno legt klinkers voor wegeniswerken zoals voetpaden. Daarnaast leggen wij ook parkings en opritten aan. De klant of architect kiest de soort klinkers en wij zorgen voor een vakkundige plaatsing, met het nodige oog voor detail. Daarbij nemen wij uiteraard ook alle voorafgaande grondwerken maar al te graag voor onze rekening. Een goede parking of oprit begint namelijk met een perfect gestabiliseerde ondergrond.

Betonklinkers zijn allesbehalve saai. Ze zijn verkrijgbaar in alle vormen, afmetingen en kleuren. U kan ook kiezen tussen een gepolierd of een ruw oppervlak. Bovendien kan u ook spelen met legpatronen, en kan u verschillende soorten, formaten of kleuren van klinkers afwisselen om accenten te leggen. Zo kan u van uw parking of oprit een mooi visitekaartje voor uw huis of bedrijf maken. Of het nu gaat om grote of kleinere oppervlakten: wij beschikken over het juiste materiaal én de juiste mensen om al uw klinkerwerken tot een goed einde te brengen. Perfect geplaatst en keurig afgewerkt, precies volgens uw wensen.

Aarzel niet om ons te contacteren als u nog vragen heeft of indien u een gratis offerte wenst aan te vragen. Wij staan altijd klaar om u bij te staan. 

Back to Top