Rioleringswerken

Grondwerken Veno - Kasterlee - RioleringswerkenRioleringswerken zijn een van de specialiteiten van Grondwerken Veno. Wij plaatsen alle soorten riolering, regenputten, septische putten, wachtbekkens en grachtbakken. Maar ook voor het herstellen of vernieuwen van rioleringen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen tevens voor een correcte aansluiting van de afvoer van uw sanitair op het rioleringssysteem.

Wij leggen riolering aan in zowel beton, kunststof (pvc of pe) als gres, een keramisch product dat goed bestand is tegen zuren en temperatuurschommelingen. Wij maken deze keuze afhankelijk van de situatie en garanderen zo de ideale oplossing voor de afvoer van uw afvalwater. Duurzaamheid staat daarbij voorop.

Het ontkoppelen van regenwater en afvalwater

Vroeger werden regen- en afvalwater vaak gewoon via dezelfde buis afgevoerd. Dit brengt echter heel wat problemen met zich mee, zoals het vervuilen van natuurlijke waterlopen. Door een gescheiden riolering wordt het regenwater afgeleid naar een waterloop in de buurt, terwijl het afvalwater rechtstreeks naar een zuiveringsstation wordt geloosd.

Niemand staat stil bij riolering, tenzij het mis loopt. Een slecht onderhouden of geplaatste riolering kan grote gevolgen hebben. Bovendien zijn met name bedrijven gebonden aan steeds strengere regels bij het lozen van afvalwater. Doe daarom een beroep op een professional voor een efficiënte afvoer van uw vuile water via rioleringen en septische en andere putten.

Heeft u nog vragen of wenst u een gratis offerte? Neem dan vandaag nog contact met ons op. 

Back to Top