Snoeien en vellen

Grondwerken Veno - Kasterlee - Snoeien en vellenBomen snoeien vergt de juiste techniek en een goede kennis. Grondwerken Veno beheerst alle gangbare snoeitechnieken en past deze toe waar nodig. Of het nu gaat om onderhouds- of begeleidingssnoei of het kandelaberen of knotten van bomen. Alles hangt af van uw wensen, maar ook van de soort boom en de omgevingsomstandigheden. Bepaalde vormen van snoeien zijn nodig om uw bomen alle kansen te geven om te groeien, maar vaak is het ook een kwestie van noodzaak en veiligheid.

Soms moeten bomen geveld worden. Dit lijkt een eenvoudige klus – mits er voldoende ruimte is voor de boom om te vallen – maar er komt heel wat bij kijken. Vaak gebeuren er ongevallen door bomen die naar de andere kant vallen dan men verwacht had of die splijten tijdens het vellen. Op veel plaatsen is er hoe dan ook niet voldoende ruimte om bomen te laten vallen. Een beroep doen op een professional bespaart u heel wat zorgen en voorkomt problemen.

Wij kunnen ook bomen snoeien en vellen op moeilijk bereikbare plaatsen. Daarvoor beschikken wij over professionele hoogtewerkers. Voor het vellen en soms ook voor het (grondig) snoeien van bomen is een vergunning vereist. Het is aan de eigenaar om deze aan te vragen.

Contacteer ons indien u meer wil weten of een offerte wenst aan te vragen. 

Back to Top